Wednesday, April 27, 2011

Monday, April 25, 2011

bila impian tak menjadik kenyataan

selama 10 bulan..
10 bulan yg upside down turn left turn right u-turn...

10 bulan yg buat aku menangis seketika..
dan kadang2 tersenyum..

dan

aku rasa..
10 bulan itu sudah berakhir....

sedih tak??
tak laaa.. sentap sikit jekk...tapi hati rasa kempes.. itu kategori sedih ke

frust??
yeppp... sbb harapan berkecai menjadi debu...

saya , sila rileks dan lepak okeshhhhh


Monday, April 18, 2011

hari ni busy

yeaaa rakan2.. lamaa sungguh laaa tak update blog.. busy teramat sgt ni haaa.. sampai bengkok2 badan buat koje... hamboiiiiiiii kanmain kannn...

nak story apa mehhh???
byk da rasanya mencarut dan menjerit di twitter gituh.. ala2 retis uolsss... mentwit sana mentwit sini... kanmainnn...

oklaaa bersempena entry ini.. saya bersyukur kerana dpt menghadiahi diri sendiri sebuah redberry... setelah setahun mengidam yeaa.. alhamdulillahhhh redberry berada di dlm genggaman...

so skrg ni busy laa ai berbbm sana.. bbm sini.. chat di YM ketika sedang memandu.. pendek kata kalau uols kata iols ni susah dihubungi adalah tipu semata2....

iols pon baru balik dr tengganu ni uols.... panas gilerr.. terbakar jerawat2 batu iols... hu hu hu.. sibuk kan ikut kawan uruskan hal perkahwinan.. amek ilmu uolssssss.. nnt da tiba waktu iols nnt tader laa gelabah sgt.. ceeewahhhhhh....

oklaa mau sambung OT....

Tuesday, April 12, 2011

Hello everybody... Whassap doc? Hari network down.. Haiyohh tp sonok gak eh. Dak2 ni berhoye2 disana sini.

Aku stay kt bilek puaka ni. Tunggu tepon siap charge. Hehehe. Apa lg nk ngarut eak? Ekceli aku ada mende nak luah. Serasa mcm dicucuk2 jiwa ni nk ckp. Tp takperla... Ckp dlm twitter jek.. Nak g lunch. Tata


Thursday, April 7, 2011

rasa tak best

perut masih memulas2... seskali angin dlm perut ni mcm menggenggam perut sampai rasa sakit sangat2...

hati rasa sakit.... tatau sebab apa... mungkin sebab byk mende yg tak tertunai di dlm hati....

perasaan rasa libang libung... berkecamuk wehhhh

aku nak g menghilangkan diriiiiiiiiiiiiiiii!!!!

3...2...1.... hilangggggg

Wednesday, April 6, 2011

kegigihan


demi secoklat kek.. diriku gigih mengabaikan MC.. dan ke tempat kerja...

btw,

happy birthday roy



Tuesday, April 5, 2011

keje giler

aku bertanya pada diri sendiri
[apa ko buat ni jaja]

diri aku menjawab
[i dont know]

owh tuhan, hasbunallah wa ni'mal wakil.......